Logga in
 
Användarnamn
Lösenord
         
Det har aldrig varit enklare att rapportera sin tid än med Timecard. Genom ett snabbt och effektivt gräns- snitt försäkrar man sig om att all tid verkligen redovisas.
 
Från den rapporterade tiden genereras med enkelhet en faktura som kan skickas direkt till kunden som PDF. Använder man eget faktura- system finns rapporter.
 
Timecard finns även i mobilen där det är precis lika enkelt att rapportera sin tid. Med Timecard i mobilen kan man rapportera när som helst, var som helst.
 
Med Timecard kan man samarbeta genom att bjuda in resurser från andra företag så att de kan rapportera på samma projekt, perfekt för t.ex. underkonsulter.
 
(Kommande funktion) Timecard är integrerat som en Google-app. Det innebär att du kan enkelt kommer åt tidrapporteringen via ditt Google konto.
 
         
Logga in på TimeCard

Användarnamn

Lösenord


Ange ditt användarnamn och ditt lösenord för att logga in på Timecard.
Har du inget konto? Skapa ett konto på några sekunder och börja använda tjänsten direkt!

Om du vet att din organisation redan har ett konto på Timecard skall du inte skapa ett konto utan be din administratör om ett användarnamn och lösenord.

ERBJUDANDE
Prova tjänsten gratis under 90 dagar

Att registrera ett konto går på en minut, därefter har du full tillgång till Timecard i 90 dagar - helt kostnadsfritt! Normal avgift för tjänsten är enbart 99 kr per månad och användare.

Registrera dig nu!

NYHET
Nu finns Timecard för både iPhone och Android!

Nu finns Timecard för både iPhone och Android. För att ladda ner applikationerna så går du till respektive affär, AppStore och Android Market, och söker på TimeCard.
Du kan läsa mer om det här